In deze nieuwsbrief: het laatste beurs- en watersportnieuws, recepten en meer! E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in je webbrowser.
Beursmanager Joost Ringeling

Een berichtje van… Beursmanager Joost Ringeling

De kerstdagen zijn weer achter de rug en de laatste dagen van 2016 tikken weg. We hebben een prachtig najaar gehad en daarmee is het wat mij betreft een mooi waterseizoen geweest. Ik heb veel van de mooie nazomerdagen door de Amsterdamse grachten gevaren, maar ook over de Amstel richting Ouderkerk is het echt genieten. Met familie, vrienden en de kids, laaghangend zonnetje, een pizzaatje eten aan boord. Het blijft toch fantastisch!

Lees meer »
Mooie merken op HISWA 2017

Mooie merken op HISWA 2017

Talloze bedrijven zijn present op HISWA 2017, waaronder veel bekende deelnemers als Suzuki, Honda, Aquavitesse, Sailcenter, Nauta Maritiem, Seafury, Vrolijk Watersport, Kuiper Verzekeringen en VandenBergSurf. Daarnaast zijn er ook nieuwkomers aanwezig en partijen die terug zijn van weggeweest, zoals TYGO Yachts en Clouds International B.V.. Benieuwd naar alle deelnemers?

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst »
HISWA Korting
New product coming soon

HISWA Product van het Jaar 2017

Ben je geen exposant op HISWA 2017, maar heb je wel een nieuw watersportproduct of -dienst op de markt geïntroduceerd in het afgelopen jaar? Denk dan eens na over deelname aan de HISWA Product van het Jaar verkiezing! Deelname is gratis en is dit jaar ook opengesteld voor niet-exposanten. Ken je iemand die in aanmerking komt? Stuur dit bericht dan aan hem/haar door! Inschrijven kan t/m 20 januari.

Lees meer »
Cold outside, warm on the inside

Recept van de maand: heerlijke grog met whisky

Aan boord is er over het algemeen weinig ruimte om te koken en ook het aantal beschikbare middelen, zowel ingrediënten als kookgerei, is vaak beperkt. Iedere maand vind je in deze nieuwsbrief een recept van Angèle Ernst uit Lage Zwaluwe dat makkelijk te bereiden is aan boord. In deze nieuwsbrief het vierde recept, namelijk een heerlijke grog met whisky.

Bekijk het recept »
One off verkiezing

‘One off’ van het jaar verkiezing

HISWA roept in samenwerking met Daemes op de Golven en Heeren op het water een ‘One off’ van het jaar verkiezing in het leven voor zelf gerestaureerde sloepen. Dus heb jij zelf een sloep geheel zelf opgeknapt? Doe dan mee aan de verkiezing en mail je foto’s en verhaal naar redactie@daemesenheeren.nl. De winnaar van de verkiezing mag zijn/haar sloep tentoonstellen op HISWA 2017!

Ja, ik wil deelnemen aan de 'One Off' van het jaar verkiezing »

Voorwaarde: de sloep is maximaal 7 meter lang. HISWA verzorgt de standruimte, eigenaar verzorgt de plaatsing van de boot
Funsports Xperience - 8 t/m 12 maart 2017

UPDATE: Funsports Xperience

Nieuw tijdens de HISWA is de Funsports Xperience. Een indoor funsports event met de coolste funsports bij elkaar. Ben jij klaar voor de nieuwste producten, demo’s en aanbiedingen voor water-boardsports? Of ben jij meer een BMX’er of skateboarder? Ook dan kan je je helemaal uitleven! Daarnaast zijn de mooiste merken aanwezig met hun nieuwste collecties. Lees meer op funsportsxperience.nl.

Houd mij op de hoogte over de Funsports Xperience »
Thomas Coville

Fransman zeilt in recordtijd rond de wereld

De Fransman Thomas Coville heeft afgelopen zondag een nieuw wereldrecord gevestigd door in zijn eentje met zijn boot ‘Sodebo’ in 49 dagen rond de wereld te zeilen. Coville heeft tijdens zijn tocht geen grote mankementen aan zijn boot gehad en ook de wind stond gunstig. Kenners spreken van ‘een onmogelijke uitdaging’ voor andere zeilers om dit record in de nabije toekomst te verbreken. Het record stond jaren op naam van landgenoot Francis Joyon; deze legde in 2008 dezelfde tocht in 57 dagen af.
Abbonnement op Zeilen

Nu 3 nummers Zeilen voor maar €15!

Zeilen informeert elke maand over belevenissen van zeilers over de hele wereld, geeft inzicht in het wedstrijdzeilen en voorziet ieder van praktische tips en achtergronden. Speciaal voor de HISWA, drie nummers van Zeilen voor maar €15! Dit abonnement stopt automatisch.

Bestel nu »

T Twitter F Facebook F Instagram F Youtube
Organisatie: Partner: Mediapartners
RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van RAI Amsterdam zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan RAI Amsterdam aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven