In deze nieuwsbrief: het laatste watersport- en beursnieuws, recepten en meer E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in je webbrowser.
Activiteiten programma

Boordevol activiteitenprogramma

Over een kleine 2 weken is het alweer zover en staat RAI Amsterdam weer 5 dagen in het teken van de watersport. Ook deze editie is er weer een interessant programma samengesteld, met o.a. het bekende Zeiltheater, Spiegeltheater, Demoplein en RAI Haven. Maar ook het nieuwe Zeemanschapstheater, KidsLAB, een Watersport Pubquiz en de nieuwe Funsports Xperience.

Bekijk hier het (voorlopige) programma »
Koop je kaart nu met 2,50 korting
Product van het Jaar

Nominaties Product van het Jaar

Ieder product of dienst, met uitzondering van zeil- en motorboten groter dan 6 meter, dat na HISWA 2016 op de markt is gebracht kan zich inschrijven voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing 2017. Afgelopen week vonden de presentaties plaats, waarbij vijf producten uit de ruim 50 inzendingen zijn genomineerd als kanshebber. Deze producten zijn allemaal op HISWA 2017 te bewonderen. Benieuwd welke?

Bekijk de Product van het Jaar 2017 nominaties »
section image

Beursaanbiedingen

Koopjes, hoge kortingen, een extraatje bij je aankoop? Wie houdt er niet van? Tijdens HISWA 2017 kun je weer profiteren van verschillende scherpe beursaanbiedingen en acties. Alleen verkrijgbaar tijdens beursdagen. Kom langs en pak je kans!

Bekijk de beursaanbiedingen »
Suzuki Trailer Experience

Suzuki Trailer Experience

Iedereen die weleens met een boottrailer heeft gereden, weet dat de rijervaring sterk verandert wanneer er een grote lading achter de auto gekoppeld is. Daarom kunnen HISWA-bezoekers dit tijdens de nieuwe Suzuki Trailer Experience op het voorterrein van RAI Amsterdam oefenen. Er staan auto’s met trailers met boten klaar, waarmee onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs, gemanoeuvreerd kan worden over het aangelegde parcours.
Funsports Xperience - 8 t/m 12 maart 2017Funsports Xperience - 8 t/m 12 maart 2017

Praktische vragen, handige antwoorden bij Motorboot

Wanneer vervang je een impeller of hoe maak ik een noodstop? Hoe zit het met de ‘spoed' van een schroef en is GTL goed voor m’n motor? In de rubriek Varen en Techniek worden allerlei vragen uit de praktijk aangekaart en beantwoord. Een leuke en handige rubriek voor wie actief met zijn boot bezig is.
Raymarine

In de schoolbanken bij het Raymarine college

Raymarine Benelux, apparatuur voor navigatie en communicatie, geeft bezoekers van de HISWA Amsterdam Boat Show de mogelijkheid een gratis les te volgen in een 'klaslokaal' pal naast de Raymarine-beursstand in Hal 6.

Lees meer »
Fruit cocktail

Recept van de maand: Fruitsoep met cava!

Aan boord is er over het algemeen weinig ruimte om te koken en ook het aantal beschikbare middelen, zowel ingrediënten als kookgerei, is vaak beperkt. Iedere maand vind je in deze nieuwsbrief een recept van Angèle Ernst uit Lage Zwaluwe dat makkelijk te bereiden is aan boord. In deze nieuwsbrief het recept voor een heerlijke fruitsoep met cava.

Bekijk het recept »
Overhemden actie

HISWA deal: overhemden 10% extra korting

Speciaal voor HISWA leden. Kies nu 3 overhemden van de mooiste merken overhemden en ontvang 10% extra korting op de gehele bestelling.
Circle of Gentlemen, Olymp, Ledûb, Profuomo, Eton, van Laack, Jacques Britt en Mouwlengte 7. Maar ook Alan Red, Schiesser en Claesen's. NU: 3 OVERHEMDEN MET 10% EXTRA KORTING.

Klik om te activeren »
Of bekijk in de Apple/Google app store »
JURA professional lease

JURA Professional-Lease

Perfecte koffiespecialiteiten voor uw gasten, klanten en medewerkers. JURA heeft een uitgebreid assortiment koffie- en espressomachines voor de zakelijke markt. Hiermee zorgt JURA voor een totaal nieuwe dimensie in de professionele bereiding van koffiespecialiteiten. Tijdens de HISWA presenteert JURA Professional het nieuwe Professional-Lease concept.
JURA - If you love coffee.
section image

Vrumona

Geïnspireerd door dorst

Vrumona is dé innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen.
Met een gevarieerd merkenportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten spelen we in op de veranderende wensen van consumenten.

Met sterke A-merken als Sourcy, Rivella, Pepsi, 7UP en Royal Club maakt Vrumona het verschil, in zowel Retail als Out-of-Home. Kijk ook eens op www.vrumona.nl.
Nautique

NAUTIQUE: het Nederlandse Yachting-tijdschrift

Nautique is een exclusief yachting lifestylemagazine en richt zich op het topsegment binnen de watersport. Geniet zes keer per jaar van stijlvolle reportages over het goede leven op en aan het water: de nieuwste zeil- en motorboten, de meest extreme zeilraces, het laatste nieuws over superjachten, inspirerende vaartochten en de mooiste reizen.

Profiteer nu: een jaar voor slechts € 22,50 »
Lekker Boats

Win een weekend lang in de snelste sloep ooit!

LEKKER BOATS het nieuwe Sloepen & Tender merk. De ultieme combinatie tussen een sportboot en een comfortabele chique cruiser. Ga naar lekkerboats.nl en maak kans op je eigen LEKKER BOATS weekend! Bekijk zelf het stijlvolle Nederlandse design, de unieke afwerking en bijzondere opties.
HISWA: 01.228
Magazine Motorboot

Speciale aanbieding van Magazine Motorboot

Motorboot is dé informatie-portal voor de liefhebber van de gemotoriseerde watersport. Met een informatieve website, een dijk van een Magazine en boeiende Events.

Nu 3 nummers voor € 15,- »

T Twitter F Facebook F Instagram F Youtube
Organisatie: Partner: Mediapartners
RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam
Contact   Disclaimer   Uitschrijven