Belangrijke informatie m.b.t. uw deelname E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in je webbrowser.
Geachte heer de Boer,

In aanloop naar HISWA 2017 ontvangt u van ons 4 keer een e-mail met belangrijke informatie over uw beursdeelname. Lees deze informatie aandachtig door. In deze vierde mail vindt u informatie over:
Belangrijke opbouw-informatie
Officiële Opening HISWA 2017
Exposantenborrel
Nodig uw relaties uit
Geef uw Pers-/Standactiviteiten door
Registratie standbemanning
Lunch/diner tijdens de beurs
Exposantenlounge
Media solutions
Vragen / contact
Opbouw

Belangrijke informatie m.b.t. de opbouw van HISWA 2017

Zoals aangegeven in de vorige updatemailing, gaan we het opbouwproces ook dit jaar strak begeleiden. U heeft hierover onlangs per mail uw opbouwplanning ontvangen. Leest u deze mail aub goed door! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

Hal 1: Celine de Cock Buning, 020 – 549 3202
Hal 2/5: Natascha Metselaar-Ras, 020 – 549 2228
Hal 3/6/7: Linda Verwer, 020 – 549 2371
HISWA opening

Officiële Opening HISWA 2017

Op woensdag 8 maart vindt om 10.00 uur in het Zeiltheater de officiële opening van HISWA 2017 plaats. De openingshandeling wordt verricht door niemand minder dan Simeon Tienpont. Daarnaast worden de winnaars van de HISWA Zeilboot, Motorboot en Product van het Jaar verkiezing en de Gouden Waterhoen bekendgemaakt. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
Exposantenborrel

Exposantenborrel

Ook deze editie van de HISWA Amsterdam Boat Show willen wij graag met u, en alle andere deelnemers, proosten op de start van het watersportseizoen. U komt toch ook?
Datum: woensdag 8 maart 2017
Tijd: 18.00 - 20.00 uur
Locatie: Café Amsterdam.
Uitnodiging relaties
Nodig uw relaties uit voor HISWA 2017

Nodig uw relaties uit om uw stand op HISWA 2017 te bezoeken! Onlangs heeft u per post uw uitnodigingskaarten voor de HISWA ontvangen, welke u kunt verspreiden onder uw relaties. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan biedt digitaal uitnodigen uitkomst! Dit is mogelijk via het Exposanten Portaal onder het kopje “Lead Management”. Heeft u hulp nodig? Dan kunnen wij deze ook voor u verzenden.
Neem dan contact op met Veerle Heidema via v.heidema@rai.nl.

Verstuur uw digitale uitnodiging »
Media

Geef uw pers- en standactiviteiten door

Organiseert u tijdens de HISWA een speciaal event of presentatie voor de pers? Of heeft u een andere spectaculaire activiteit op uw stand? Geef dit dan door aan Veerle Heidema, via v.heidema@rai.nl, zodat wij uw activiteit ook op kunnen nemen in onze persagenda en extra ondersteuning kunnen bieden in het communicatietraject. Persberichten kunt u uploaden via uw Company Profile in het Exposanten Portaal of voor opening van de beurs afgeven in de perskamer.

Upload uw persberichten »
Badges

Registratie standbemanning

Tijdens de opbouw- / demontage en beursperiode is RAI Amsterdam alleen toegankelijk met een geldige toegangsbadge. Dit geldt ook voor standbouwers en leveranciers. Vergeet daarom niet om hen vooraf te registreren voor toegang. Dit kunt u doen in het Exposanten Portaal onder het kopje “Deelname” en vervolgens het submenu “Badges”.

Registreer nu uw standbemanning »
section image

Lunch/diner tijdens de beurs

Tijdens de HISWA zijn er verschillende mogelijkheden om te lunchen en/of dineren. U kunt uiteraard weer dineren op de beursvloer in de HISWA Kroeg, welke geheel is vernieuwd! Daarnaast kunt u in het Amtrium Personeelsrestaurant terecht. Dinerbonnen hiervoor zijn een dag van tevoren te bestellen in de webwinkel of bij de balie in de entree. Ook levert Deliveroo, dé bezorgservice van kwalitatieve maaltijden van restaurants in Amsterdam, exclusief maaltijden van omliggende restaurants. Deze zijn te bestellen via de Deliveroo APP of website.
Exposantenlounge

Exposantenlounge

Tijdens deze editie van de HISWA is er een Exposantenlounge beschikbaar op het balkon in hal 1. Tegenover standnummer 01.106 en het Daysailer Paviljoen vindt u borden waar u met de trap naar boven kunt lopen naar de Exposantenlounge. Hier kunt in een rustige en comfortabele sfeer met klanten praten, maar ook rustig telefoneren of werken. Er zal geen catering aanwezig zijn.
Jolise Hidding

Het hele jaar door zichtbaar bij de klant?

HISWA helpt! Graag stellen we onze mediaspecialist Jolise Hidding voor. Zij voorziet kosteloos in een (online) media advies op maat om zo het aanbod en de deelname voor, tijdens én na de HISWA in de spotlight (vanaf € 150) te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 020-5492246 of j.hidding@rai.nl.

Contact

Heeft u vragen of suggesties? Wij horen ze graag! Ons team van professionals doet er alles aan om uw beursdeelname tot een succes te maken. U kunt terecht bij de volgende personen:

Algemeen / operationele zaken Celine Buning c.buning@rai.nl T 020 549 3202
Exposantenregistratie en overige modules Exposanten Helpdesk registreer@rai.nl
Media Solutions Isabel Rotermundt mediasolutions@rai.nl T 020 549 3220
Communicatie & PR Veerle Heidema v.heidema@rai.nl T 020 549 3141
Webwinkel Gertjan Bluemink es@rai.nl T 020 549 1659
Standontwerp Jeroen Nederstigt standdesign@rai.nl T 020 549 2384
Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en tot later deze week in RAI Amsterdam!

Joost Ringeling
Beursmanager HISWA Amsterdam Boat Show

T Twitter F Facebook F Youtube F Instagram
Organisatie: Partner: Mediapartners
RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam
Contact   Disclaimer   Uitschrijven