HISWA 2018: breder aanbod, meer beleving en nieuwe ontmoetingen E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in je webbrowser.
Geachte heer de Boer,

De aantrekkende economie, de rol van het internet en social media en nieuwe doelgroepen vragen om verandering en vernieuwing. Daarom wordt HISWA 2018 - 7 t/m 11 maart in RAI Amsterdam - anders dan u gewend bent! We transformeren de beurs van een traditionele watersporttentoonstelling naar een inspirerend en verbindend evenement op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.
Nieuwe initiatieven HISWA 2018
Breder aanbod
De huidige zeven werelden - zoals u die kent van de afgelopen jaren - blijven bestaan, maar het aanbod daarbinnen wordt aangevuld. Daarnaast wordt er een nieuwe wereld, lifestyle & recreatie, aan toegevoegd. Ook wordt het programma compacter, maar inhoudelijk sterker.
Meer beleving
De bezoeker krijgt bij aankomst direct een ‘watersportgevoel’, door binnenkomst via Strand Zuid en de RAI Haven, in plaats van via de reguliere HISWA hoofdentree. De beursvloerindeling en aankleding krijgt hierdoor ook een verrassende make-over.
Nieuwe ontmoetingen
De unieke kracht van evenementen, het daadwerkelijk ontmoeten van elkaar, krijgt op de HISWA de hoogste prioriteit. Daarom bieden we nieuwe mogelijkheden om u met de juiste bezoekers in contact te brengen, maar ook om bezoekers onderling te verbinden.
Interesse in deelname? U ontvangt tot 1 juli 5% extra korting!
Schrijft u Stichting tot Behoud van Authentieke Stoomvaartuigen en Motorsleepboten vóór 1 juli in met minimaal hetzelfde aantal m2 als tijdens HISWA 2017, dan ontvangt u 5% extra korting. Bovendien ontvangt u t/m 5 oktober € 10,- vroegboekkorting. U betaalt slechts € 72,70 per m2 (niet HISWA-leden € 82,70 per m2).

Ja, ik wil korting   »
Nieuwe initiatieven HISWA 2018

Vragen?

Bent u net als wij enthousiast over de veranderingen, maar heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Marcel Veldkamp Marcel Veldkamp
Sr. Sales Manager
T: 020 549 23 04
m.veldkamp@rai.nl
Tom Mous Tom Mous
Sales Manager
T: 020 549 31 19
t.mous@rai.nl

T Twitter F Facebook F Youtube F Instagram
Organisatie: Partner: Mediapartners
RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam RAI Amsterdam
Contact   Disclaimer   Uitschrijven