RAI Amsterdam Buurtnieuwsbrief
RAI Agenda | Contact E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
RAI Amsterdam
RAI Amsterdam Buurt E-newsletter
——


Fijn dat we zoveel buurtbewoners blij hebben kunnen maken met gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs en HISWA.

Met deze digitale buurtnieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van onze zaken die voor u van belang zijn of leuk zijn om te weten. Lees hier het laatste nieuws. Heeft u vragen, opmerkingen of nieuws voor de volgende nieuwsbrief? Dan horen wij dat graag.

Inhoudsopgave:
Kom langs tijdens Open Toren Dag Amsterdam 2018
Gemeente introduceert nieuwe website over grootse Amsterdamse evenementen
CATS the Musical bij ons in het theater
Ruim 11.500 M2 extra beursruimte tijdens ISE 2018
Tattoos en een nieuwe app: Huishoudbeurs is ‘generatieproof’
Enthousiasme op HISWA

Kom langs tijdens Open Toren Dag Amsterdam 2018

Op zaterdag 24 maart openen twintig historische en hedendaagse torens tussen 10.00 uur en 16.00 uur hun deuren voor het publiek tijdens de 6e editie van de Open Toren Dag Amsterdam. Ook dit jaar bent u bij ons welkom in het Elicium. Op de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht over uw eigen huis, Amsterdam en de wijde omgeving. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar. Komt u de 24e ook langs?
Lees meer »

Gemeente introduceert nieuwe website over grootse Amsterdamse evenementen

Uit onderzoek van het Stedelijk Evenementenbureau is naar voren gekomen dat Amsterdammers grote behoefte hebben om tijdig geïnformeerd te worden over grote muziekevenementen in de buurt. Het college van gemeente Amsterdam heeft daarom besloten om in 2018 te starten met een ‘evenementenportal’ op de website van de gemeente Amsterdam.

Dit betekent dat u vanaf april op Amsterdam.nl/evenementen ziet waar de komende maand grote muziekevenementen plaatsvinden. Het eerstvolgende evenement bij de RAI is Kingsland op 27 april a.s. De brief hierover blijft u voorlopig nog op uw huisadres ontvangen.
section image

CATS the Musical bij ons in het theater

Precies 30 jaar geleden kwam CATS voor het eerst in Nederland en veroverde de harten van vele Nederlandse theaterbezoekers. Eind 2018 en begin 2019 zal CATS the Musical weer te zien zijn in Nederland. De katten zijn van 23 december tot en met 13 januari bij ons in het RAI theater te zien.
Lees meer »
section image

Ruim 11.500 M2 extra beursruimte tijdens ISE 2018

In februari stond het grootste, aaneengesloten, tijdelijke paviljoen van Nederland op het Europaplein. Tijdens ’s werelds grootste vakbeurs op het gebied van AV, Integrated Systems Europe (ISE), werd op het voorterrein 9.000 m2 extra beursoppervlakte bijgebouwd en nog eens 2.650 m2 op het congresplein. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle 80.000 bezoekers makkelijk hun weg vonden op de beurs. Wij hopen dat u hier geen last van hebt ondervonden.
Lees meer »
section image

Tattoos en een nieuwe app: Huishoudbeurs is ‘generatieproof’

Tijdens Huishoudbeurs 2018 hebben meer dan 300 bezoekers een tattoo laten zetten, zijn er zo’n 350 piercings geplaatst en hebben een paar duizend bezoekers een insect geproefd. Opvallend deze editie was, dat verschillende generaties de beurs bezochten. Bijna 40% van de bezoekers was jonger dan 35 jaar.
Lees meer »
section image

Enthousiasme op HISWA

Dit jaar vond alweer de 63e editie van de HISWA plaats. De indeling was volledig omgegooid: onder anderen het programma en de entree via Strandzuid en de HISWA Haven. Ook de Funsports Xperience, die tweemaal zo groot was als vorig jaar, was een enorm succes.
Lees meer »

Aankomende evenementen

———

20 mrt t/m 23 mrt 2018

Intertraffic Amsterdam 2018

28 mrt t/m 29 mrt 2018

Microsoft Tech Summit 2018

29 mrt t/m 2 apr 2018

International Amsterdam Motor Show 2018


Over
———

Contact
———

Volg ons
———
De RAI Amsterdam Buurt E-Newsletter is een
publicatie van RAI Amsterdam,
Postbus 77777, 1070 MS te Amsterdam.
T.    +31 20 549 1212
E.    corcom@rai.nl
Linkedin Facebook Twitter
Visit RAI Amsterdam website   Iamsterdam
2015 © RAI Amsterdam | Disclaimer | Persoonlijke voorkeur wijzigen | Contact
Uitschrijven voor de nieuwsbrief