RAI Amsterdam Buurtnieuwsbrief
RAI Agenda | Contact E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
RAI Amsterdam
RAI Amsterdam Buurt E-newsletter 2018
——

Met deze digitale buurtnieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van onze zaken die voor u van belang zijn. Lees hier het laatste nieuws.

Heeft u vragen, opmerkingen of nieuws voor de volgende nieuwsbrief? Dan horen wij dat graag.

Inhoudsopgave:
Vernieuwing Hal 5
RAI –activiteiten voor de buurt tijdens WeMakeThe.City
Voedsel verbindt! RAI draagt bij aan BuurtBuik
Onthulling bijzondere kunst station Europaplein Noord/Zuidlijn’
Het Parool: ‘RAI wil aan- en afvoer materiaal onder de grond brengen’
RAI Beraad druk bezocht
Green Business Club Zuidas ondertekent Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES)
Prijswinnende social enterprise ‘Van Hulley’ bij de RAI
Video: Update bouw hotel nhow Amsterdam RAI
Video: Horecava inspireert op het gebied van duurzaamheid

Vernieuwing Hal 5

Na de succesvolle upgrade van het Amtrium en het Scheldeplein, gaan wij nu de Noordzijde van het RAI-complex aan de Wielingenstraat een frisse, hedendaagse uitstraling geven. Maandag 7 mei vond de inloopsessie voor de buurtbewoners plaats, waar iedereen zijn of haar vragen kon stellen omtrent de plannen voor Hal 5. Voor alle buurtbewoners die zijn langsgekomen, bedankt voor uw komst.

We houden u over de vernieuwing op de hoogte via onze website.

RAI –activiteiten voor de buurt tijdens WeMakeThe.City

WeMakeThe.City is een citywide festival gericht op het beter maken van de stad Amsterdam. Vanuit de RAI doen wij mee met een leuk programma voor u als buurtbewoner op zaterdag 23 en zondag 24 juni; een stadswandeling met een duurzaam tintje en basketbal clinics in samenwerking met Apollo Amsterdam.
Lees meer »

Voedsel verbindt! RAI draagt bij aan BuurtBuik

Vanaf donderdag 14 juni verzorgen wij elke week de ingrediënten voor de warme lunch van 50 gasten in het Bosshardt huis van het Leger des Heils in Amsterdam Noord. Elke donderdag is de lunch gratis en probeert BuurtBuik eenzame mensen, ouderen en mensen met extra behoeftes samen aan tafel te krijgen. Wat een mooie tweede bestemming voor prima producten uit onze keukens.
section image

Onthulling bijzondere kunst station Europaplein Noord/Zuidlijn

Op donderdag 17 mei is het kunstwerk in halte Europaplein onthuld. Het ontwerp van Gerald van der Kaap bestaat uit een fotomix, die over de volle breedte van het perron is uitgevoerd. Op 21 juli rijdt de metro gratis voor publiek tussen 14.00 en 21.00 uur met activiteiten langs de metrolijn, ook op het Europaplein. Vanaf 22 juli gaat de dienstregeling voor metro 52 in.
Lees meer »
section image

Het Parool: ‘RAI wil aan- en afvoer materiaal onder de grond brengen’

De hallen van het complex aan het Europaplein moeten daartoe in de toekomst via tunnels ondergronds met elkaar worden verbonden. Tussen het beurscomplex en snelweg A10, waar momenteel ook wordt gebouwd aan hotel Nhow, moet daarvoor een centraal omslagpunt komen. Dat vertelde CEO Paul Riemens aan het Parool in het verlengde van de presentatie van de jaarcijfers.
Lees meer »
section image

RAI Beraad druk bezocht

Dinsdag 15 mei vond het tweede RAI Beraad van dit jaar plaats. Ondanks het zonnige weer buiten was de opkomst van buurtbewoners hoog. We willen u via deze weg dan ook bedanken voor uw komst. Tijdens het beraad zijn onder andere de plannen voor de vernieuwing van hal 5 toegelicht en heeft Manager Traffic Management, Wim Braakman, een presentatie gegeven over het verkeersbeleid rondom de RAI. Het volgende RAI Beraad vindt 4 september plaats. Zien we u daar?
section image

Green Business Club Zuidas ondertekent Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES)

Tijdens het jaarlijkse CEO-ontbijt van Green Business Club (BGC) Zuidas tekende GBC Zuidas de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES). De 25 aanwezige CEO’s zetten de handtekening om hun steun aan deze deal te bevestigen. GBC Zuidas en haar participanten dragen hierin bij aan de ambitie van Amsterdam Economic Board om stadslogistiek in de metropoolregie Amsterdam in 2025 emissievrij te hebben.
Lees meer »
section image

Prijswinnende social enterprise ‘Van Hulley’ bij de RAI

Medio april was Van Hulley op bezoek bij de RAI. Zij waren met dit bijzondere initiatief te vinden in het InspirationLAB, bij ons voor de deur. Bij Van Hulley konden buurtbewoners en werknemers van de RAI hun favoriete, oude kledingstukken inleveren. Vervolgens maakten de vrouwen van Van Hulley, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, hier een boxershot of kinder pyjamabroekje van.
Lees meer »
Video's
——

Update bouw hotel nhow Amsterdam RAI
Horecava inspireert op het gebied van duurzaamheid

Aankomende evenementen

———

20 juni t/m 23 juni 2018

World of coffee 2018

22 juni t/m 24 juni 2018

Exclusive Private Sale 2018

23 juni t/m 24 juni 2018

We Make The City 2018


Over
———

Contact
———

Volg ons
———
De RAI Amsterdam Buurt E-Newsletter is een
publicatie van RAI Amsterdam,
Postbus 77777, 1070 MS te Amsterdam.
T.    +31 20 549 1212
E.    corcom@rai.nl
Linkedin Facebook Twitter
Visit RAI Amsterdam website   Iamsterdam
2015 © RAI Amsterdam | Disclaimer | Persoonlijke voorkeur wijzigen | Contact
Uitschrijven voor de nieuwsbrief